Nederlands succes in Genua

Goed nieuws vanuit het Italiaanse Genua. Tijdens de vijfde en laatste wedstrijd voor het Europees Kampioenschap Supercross heeft Bas Vaessen de 85cc klasse weten te winnen. Dit mooie nieuws meldt de KNMV.

In de finale bleef Vaessen de Italiaan Nicola Soave en de Fransman Jimmy Clochet knap voor. Met deze overwinning heeft de Nederlandse KTM rijder uit Swalmen een sterke reeks afgesloten en daarmee de tweede plaats in de eindstand voor het Europees Kampioenschap binnengehaald.

Foto: KNMV

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.