13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Zwarte Cross snel volgeboekt

Zoals verwacht is ook de Zwarte Cross editie 2012 in slechts een paar minuten volgeboekt. Wie gisteren om 11.10 uur, amper tien minuten na de opening van de inschrijving, zich wilde aanmelden, was al te laat. Alleen voor de Specialklasse en de Zwaargewichtklasse kan nog worden ingeschreven. Maar dit kan ook weer niet zomaar aangezien de organisatie vooraf het ontwerp van de special of de zwaargewicht wil zien.

De volgende belangrijke datum is 28 november. Op die dag start speciaal voor de leden van de beroemde fanclub de voorverkoop. Niet-leden moeten dan nog ruim een week geduld hebben want pas op de verjaardag van Sinterklaas is deze groep aan de beurt. Het festival waar het allemaal om te doen is, vindt overigens pas van 20 tot en met 22 juli 2012 plaats. Meer info: www.zwartecross.nl

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen