Zwarte Cross snel volgeboekt

Zoals verwacht is ook de Zwarte Cross editie 2012 in slechts een paar minuten volgeboekt. Wie gisteren om 11.10 uur, amper tien minuten na de opening van de inschrijving, zich wilde aanmelden, was al te laat. Alleen voor de Specialklasse en de Zwaargewichtklasse kan nog worden ingeschreven. Maar dit kan ook weer niet zomaar aangezien de organisatie vooraf het ontwerp van de special of de zwaargewicht wil zien.

De volgende belangrijke datum is 28 november. Op die dag start speciaal voor de leden van de beroemde fanclub de voorverkoop. Niet-leden moeten dan nog ruim een week geduld hebben want pas op de verjaardag van Sinterklaas is deze groep aan de beurt. Het festival waar het allemaal om te doen is, vindt overigens pas van 20 tot en met 22 juli 2012 plaats. Meer info: www.zwartecross.nl

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.