vrijdag 30 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nederlands talent! UPDATE

Update 19-10
Van de 102 talenten die mochten deelnemen aan de selectie, zijn er uiteindelijk 12 nieuwe rijders geselecteerd voor de Red Bull Rookies Cup. Onder die twaalf bevinden zich twee Nederlanders, Robert Schotman en Bo Bendsneyder staan namelijk volgende jaar aan de start van de Red Bull Rookies Cup. 
 
 
Gefeliciteerd, Bo en Robert!
 
 
Bericht 18-10
Ieder jaar is er een selectie van jong talent voor de Red Bull MotoGP Rookies Cup. Nederlander Scott Deroue was de afgelopen drie jaar een vaste waarde in deze competitie. Vandaag is de finaledag van de selectie voor de Red Bull MotoGP Rookies Cup 2014 en alle vijf Nederlandse deelnemers zitten nog in de race. Bo Bendsneyder, Dario Snel, Victor Steeman, Robert Schotman en Ryan van de Lagemaat maken nog altijd kans om volgend jaar in deze talentenklasse te gaan rijden.
 
 
Foto: Facebook Red Bull Rookies Cup.
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen