Nederlands talent! UPDATE

Update 19-10
Van de 102 talenten die mochten deelnemen aan de selectie, zijn er uiteindelijk 12 nieuwe rijders geselecteerd voor de Red Bull Rookies Cup. Onder die twaalf bevinden zich twee Nederlanders, Robert Schotman en Bo Bendsneyder staan namelijk volgende jaar aan de start van de Red Bull Rookies Cup. 
 
 
Gefeliciteerd, Bo en Robert!
 
 
Bericht 18-10
Ieder jaar is er een selectie van jong talent voor de Red Bull MotoGP Rookies Cup. Nederlander Scott Deroue was de afgelopen drie jaar een vaste waarde in deze competitie. Vandaag is de finaledag van de selectie voor de Red Bull MotoGP Rookies Cup 2014 en alle vijf Nederlandse deelnemers zitten nog in de race. Bo Bendsneyder, Dario Snel, Victor Steeman, Robert Schotman en Ryan van de Lagemaat maken nog altijd kans om volgend jaar in deze talentenklasse te gaan rijden.
 
 
Foto: Facebook Red Bull Rookies Cup.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.