woensdag 24 april 2024

Niemand stopt de Bratsers – terugblik

Je weet pas wat je mist, als het er niet is… Zoals de TT van 2020 en eigenlijk ook wel een beetje de aangepaste versie van 2021. Om ons vooral te blijven realiseren hoe bijzonder de afgelopen TT was, ditmaal een speciale Terugblik met als stralend middelpunt een fantastisch motorploeg uit het Friese Echtenerbrug, genaamd de Bratsers. Deze vrienden lieten zich twee jaar geleden niet uit het veld slaan en reden op 28 juni naar het TT Circuit. Gewoon om het ‘heenrij-gevoel op te wekken’. Ja, dan ben je fan! En om het zo echt mogelijk te maken, reden ze ook langs hun vaste TT Camping Buitenpret voor een bakkie en stond de lunch gepland achter de Stekkenwal (waar je vanaf de openbare weg de sfeer van het TT Circuit kunt zien, voelen en zelfs een klein beetje kunt ruiken). Uiteraard ontbrak de traditionele gehaktbal met patat op de terugweg niet. Om bij terugkomst te concluderen ‘dat de TT niet zonder ons kan, maar wij ook zéker niet zonder de TT’. Groot was de opluchting dan ook dat ze dit jaar weer echt konden. En daarmee spreken de Bratsers wat ons betreft voor ons allemaal. Op naar eind juni 2023, wij tellen al af!

Wetenswaardigheid

Dat de Bratsers een prima ‘bochtensmaak’ hebben, blijkt wel uit het feit dat Meeuwenmeer hun vaste stekkie is. Een bocht zoals er nog maar heel weinig zijn én een bocht waar je elke ronde weer ziet dat coureurs net ietsjes anders zijn dan jij en zeker ik.

Russen terug op CZ – terugblik

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen