13 C
Nederland
vrijdag 12 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Niemand stopt de Bratsers – terugblik

Je weet pas wat je mist, als het er niet is… Zoals de TT van 2020 en eigenlijk ook wel een beetje de aangepaste versie van 2021. Om ons vooral te blijven realiseren hoe bijzonder de afgelopen TT was, ditmaal een speciale Terugblik met als stralend middelpunt een fantastisch motorploeg uit het Friese Echtenerbrug, genaamd de Bratsers. Deze vrienden lieten zich twee jaar geleden niet uit het veld slaan en reden op 28 juni naar het TT Circuit. Gewoon om het ‘heenrij-gevoel op te wekken’....

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen