Nieuwe crossbaan in Venlo!

Venlo is een crosscircuit rijker! Dit wordt zaterdag 6 oktober geopend met een training! Iedereen is welkom om van 13.00 tot 17.00 uur van de nieuwe baan te genieten. Als je het circuit in Venlo aan de Newtonweg (langs de spoorlijn) wilt uitproberen, dien je in het bezit te zijn van een MON-verzekering. Voorafgaand aan de opening zal er geschoven worden, zodat de baan er mooi strak bij ligt. Kosten: 12,50 euro pp.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.