MV Agusta accessoires

MV Agusta heeft de accessoireslijn voor de middenklassers van het Italiaanse merk, de Brutale 675 en de F3 675, lekker uitgebreid. Je kunt je MV van top tot teen aanpassen aan jouw wensen. Van anti-diefstal-apparaten tot verstelbare kentekenplaathouders, van xenon koplampen tot koffers en van zadels tot carterbescherming. Je kunt je helemaal uitleven.

Gebruik jij jouw Brutale of F3 liever op het circuit? Het Italiaanse merk heeft een scala aan race-onderdelen, zoals luchtfilters voor betere vermogensafgifte, verstelbare voetsteunen, stuurdempers, Öhlins vorken en schokdempers, waardoor jouw motor nog betere prestaties levert op de baan.

Door deze uitbreiding van het onderdelen- en accessoirespakket van MV Agusta kun je jouw 675 of F3 675 nog meer personaliseren. Alle producten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de MV Agusta-dealer.

Meer info: www.mvagusta.nl.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?