zaterdag 1 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

MV Agusta accessoires

MV Agusta heeft de accessoireslijn voor de middenklassers van het Italiaanse merk, de Brutale 675 en de F3 675, lekker uitgebreid. Je kunt je MV van top tot teen aanpassen aan jouw wensen. Van anti-diefstal-apparaten tot verstelbare kentekenplaathouders, van xenon koplampen tot koffers en van zadels tot carterbescherming. Je kunt je helemaal uitleven.

Gebruik jij jouw Brutale of F3 liever op het circuit? Het Italiaanse merk heeft een scala aan race-onderdelen, zoals luchtfilters voor betere vermogensafgifte, verstelbare voetsteunen, stuurdempers, Öhlins vorken en schokdempers, waardoor jouw motor nog betere prestaties levert op de baan.

Door deze uitbreiding van het onderdelen- en accessoirespakket van MV Agusta kun je jouw 675 of F3 675 nog meer personaliseren. Alle producten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de MV Agusta-dealer.

Meer info: www.mvagusta.nl.

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen