Nieuwe datum MX of European Nations

De motocross of European Nations, die dit jaar in Sevlievo (Bulgarije) wordt verreden, is verplaatst naar 9 oktober. Aanvankelijk was deze motocross voor Europese landenteams gepland op 2 oktober, maar vanwege de presidentverkiezingen in dat land heeft de Bulgaarse motorbond de wedstrijd een week naar achteren geschoven, zodat deze nu voor 9 oktober op de rol staat. Dit meldt de KNMV.

De Motocross of European Nations staat natuurlijk met vette letters geschreven in de agenda van de Nederlandse crossliefhebbers. Na het behalen van deze titel in 2009 in de Oekraïne, wist het oranje team, bestaande uit Marc de Reuver, Glenn Coldenhoff en Ceriel Klein Kromhof, vorig jaar in Markelo dit kampioenschap te prolongeren.

Foto: Marc de Reuver

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.