dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nieuwe datum MX of European Nations

De motocross of European Nations, die dit jaar in Sevlievo (Bulgarije) wordt verreden, is verplaatst naar 9 oktober. Aanvankelijk was deze motocross voor Europese landenteams gepland op 2 oktober, maar vanwege de presidentverkiezingen in dat land heeft de Bulgaarse motorbond de wedstrijd een week naar achteren geschoven, zodat deze nu voor 9 oktober op de rol staat. Dit meldt de KNMV.

De Motocross of European Nations staat natuurlijk met vette letters geschreven in de agenda van de Nederlandse crossliefhebbers. Na het behalen van deze titel in 2009 in de Oekraïne, wist het oranje team, bestaande uit Marc de Reuver, Glenn Coldenhoff en Ceriel Klein Kromhof, vorig jaar in Markelo dit kampioenschap te prolongeren.

Foto: Marc de Reuver

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen