Nieuwe operatie voor Pedrosa

Dani Pedrosa heeft een tweede operatie aan zijn sleutelbeen ondergaan. Dat heeft zijn team Repsol Honda donderdag bekendgemaakt. ”Tijdens de revalidatie was een klein stuk bot losgeraakt. Om het herstel te versnellen, hebben de dokters een ingreep gedaan om dat stukje weer vast te zetten”, communiceerde het team.

Onduidelijk is nog hoe lang de Spanjaard buitenspel staat. Door de blessure miste Pedrosa al de Grands Prix van Barcelona en Groot-Brittannië. De eerstvolgende GP vindt natuurlijk plaats in Assen, op 25 juni. Het wordt spannend…

Foto: ANP
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?