zaterdag 3 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nieuwe operatie voor Pedrosa

Dani Pedrosa heeft een tweede operatie aan zijn sleutelbeen ondergaan. Dat heeft zijn team Repsol Honda donderdag bekendgemaakt. ”Tijdens de revalidatie was een klein stuk bot losgeraakt. Om het herstel te versnellen, hebben de dokters een ingreep gedaan om dat stukje weer vast te zetten”, communiceerde het team.

Onduidelijk is nog hoe lang de Spanjaard buitenspel staat. Door de blessure miste Pedrosa al de Grands Prix van Barcelona en Groot-Brittannië. De eerstvolgende GP vindt natuurlijk plaats in Assen, op 25 juni. Het wordt spannend…

Foto: ANP
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen