Nog meer MotoGP op iTunes

Dorna heeft het aanbod op iTunes uitgebreid met nieuwe programma’s zoals hoogtepunten van de race, documentaires en MotoGP-klassiekers. De video’s zijn beschikbaar via de computer, iPad, iPhone of iPod via de iTunes video store en zijn van hoge kwaliteit.

De klassiekers bevat bijzondere races uit de koningsklasse vanaf 1992 tot aan het kampioenschap van 2008. De hoogtepunten kun je zien van elke race in 2010. Voor dit seizoen geldt dat na de race de hoogtepunten beschikbaar komen. Daarnaast kun je ook diverse documentaires zien. Elk programma kijk je voor 2,49 euro per keer. Meer info: www.motogp.com

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.