dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nog meer MotoGP op iTunes

Dorna heeft het aanbod op iTunes uitgebreid met nieuwe programma’s zoals hoogtepunten van de race, documentaires en MotoGP-klassiekers. De video’s zijn beschikbaar via de computer, iPad, iPhone of iPod via de iTunes video store en zijn van hoge kwaliteit.

De klassiekers bevat bijzondere races uit de koningsklasse vanaf 1992 tot aan het kampioenschap van 2008. De hoogtepunten kun je zien van elke race in 2010. Voor dit seizoen geldt dat na de race de hoogtepunten beschikbaar komen. Daarnaast kun je ook diverse documentaires zien. Elk programma kijk je voor 2,49 euro per keer. Meer info: www.motogp.com

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen