NSF100 Championship trekt naar Berghem

Circuit Park Berghem is zaterdag 20 april het toneel voor de tweede wedstrijd in het Molenaar NSF100 Championship. In twee races gaan de jonge talenten deze dag opnieuw de strijd met elkaar aan op identieke Honda NSF100’s. Verwachte aanvangstijd van de eerste wedstrijd is 14.00 uur. De toegang voor publiek is gratis.

De eerste wedstrijd in Brakel werd gewonnen door Djim Ulrich, die daarmee automatisch het klassement aanvoert. Hij wordt op de voet gevolgd door Victor Steeman en Kevin Mijwaart. In Berghem gaan de coureurs bepalen wie de koploper wordt of blijft in het kampioenschap. Het niveau van alle rijders is van hoog niveau en trainer Joey Litjens, oud-GP-coureur, verwacht dan ook een spannende competitie.

Adres
Circuit Park Berghem
Zevenbergseweg 45
5351 PG Berghem (Oss)

Een actueel overzicht van de wedstrijddata, de tussenstand en de namen van de coureurs staan op www.nsf100championship.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?