Nieuwe MOTOR Magazine is uit!

BMW F800GT
BMW’s F800GT moet gaan doen wat de ST niet lukte, namelijk verkopen. Gaat het ze lukken? Wij denken van…

KORT GETEST
Het hoeft niet altijd vers van de pers te zijn, soms halen we gewoon een leuke machine uit het aanbod. Ditmaal de ER-6f van Kawasaki.

TWEEDEHANDS
Onze research en ervaringen van rijders geven jou alle informatie die je nodig hebt, op zoek naar een Yamaha FZS600 Fazer.

SPORT
De glorieuze GP Van Qatar waar Rossi groots terugkwam, het WK Superbike in Aragon en een interview met Nederlandse Superstock 600-rijders. Het seizoen is weer begonnen!

HELMDESIGNER
Sander Lams designs sieren helmen inde GP’s, EK’s, het IDM en ga zo maar door. Niet slecht voor een deels kleurenblinde helmdesigner!

KAWASAKI Z1300
Van alle motoren die in ons 100-jarig bestaan op de markt kwamen, stemden jullie een top-5 bij elkaar. Op vijf: de Kawasaki Z1300.

TOERISME
Gezelligheid en wonderschone omgeving gaan hand in hand in de Fränkische Schweiz.

GOLDBLADE
Joost mag weten waar hij het vandaan haalt. Ditmaal weet Overzee een Goldblade met een kameel te combineren…

VASTE RUBRIEKEN
Nieuws
Commentaar
Met wie spreek ik?
Post
Etalage
MOTORmarkt
Column Joost Overzee
In het volgende nummer

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.