maandag 30 januari 2023

NTS RW Racing GP en Bo Bendsneyder; het verhaal

Dat het op dit moment bepaald niet loopt zoals iedereen binnen NTS RW Racing GP graag zou zien, mag duidelijk zijn. Maar nadat er tijdens Misano één tot twee keer toe geen reactie van Moto2-coureur Bo Bendsneyder in het officiële teampersbericht stond, werden de verhalen wél heel wild. Van moddergooien tot een aanstaande breuk en alles wat er tussen zit, het kwam voorbij. Maar wat is er nu precies aan de hand? MOTO73 zoekt het bij de bron en daarom komen beide hoofdrolspelers, teammanage...

Onbeperkt verder lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? als abonnee om direct verder te lezen.

Wil je graag toegang? Neem dat een Motor.NL Premium abonnement vanaf €2,50 per maand. Het online bladerbaar lezen van MOTO73 en Promotor is inbegrepen.

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of wil je toch liever een magazine in de brievenbus? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen