maandag 30 januari 2023

Herman Brusselmans: d’Ouwe Hoeve

Op een dag reed ik op de Thruxton naar brasserie-restaurant d’Ouwe Hoeve in Deurle, op veertien kilometer van Gent. De dag daarna reed ik op de Thruxton naar d’Ouwe Hoeve. De dag daarna reed ik op de Street Triple naar d’Ouwe Hoeve. De dag daarna reed ik op de Thruxton naar ‘d Ouwe Hoeve. De dag daarna reed ik op de Street Twin, met m’n vriendin Lena achterop, naar d’Ouwe Hoeve. De dag daarna reed ik op de Thruxton naar d’Ouwe Hoeve. Je kunt dus gerust beweren dat ik vaak dezel...

Onbeperkt verder lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? als abonnee om direct verder te lezen.

Wil je graag toegang? Neem dat een Motor.NL Premium abonnement vanaf €2,50 per maand. Het online bladerbaar lezen van MOTO73 en Promotor is inbegrepen.

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of wil je toch liever een magazine in de brievenbus? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Herman Brusselmans
Herman Brusselmans werd geboren te Hamme op 9 oktober 1957. Na veel vijven en zessen groeide hij uit tot misschien wel een heel belangrijk auteur. De schrijver is bescheiden, beleefd en vriendelijk. En heel belangrijk ook: motorrijder. Herman schrijft inmiddels al vele jaren columns voor Promotor en MOTO73.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen