Offroadrit Steenwijk is terug!

Bijzonder goed nieuws. Op zondag 2 september houdt MC de Stoomfiets voor de 27e keer een offroadrit. Niet bijster bijzonder natuurlijk maar dat wordt het wel als je weet dat de laatste editie in 2006 plaatsvond. De jaren daarna kon helaas geen vergunning worden verleend door verschillende instanties. Meestal is het dan einde verhaal maar in Steenwijk gelukkig dus niet!

De rit vindt plaats op de bekende locatie aan de A32 (Kallenkote 91, 8345 HJ Kallenkote). Uniek aan de Offroadrit Steenwijk is dat er geen meter verhard in de route zit. Om lange wachttijden te voorkomen, raadt de organisatie aan je via www.mcdestoomfiets.nl in te schrijven maar dat kan ook op de dag zelf. 

De inschrijfkosten bedragen 20 euro, daarvoor mag je een onbeperkt aantal ronden rijden vanaf 10.00 uur. De keuring van de motoren begint een uurtje eerder. De keurmeester controleert niet alleen de technische staat van motorfiets en banden maar ook de juistheid van de papieren.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.