maandag 24 juni 2024

Offroadrit Steenwijk is terug!

Bijzonder goed nieuws. Op zondag 2 september houdt MC de Stoomfiets voor de 27e keer een offroadrit. Niet bijster bijzonder natuurlijk maar dat wordt het wel als je weet dat de laatste editie in 2006 plaatsvond. De jaren daarna kon helaas geen vergunning worden verleend door verschillende instanties. Meestal is het dan einde verhaal maar in Steenwijk gelukkig dus niet!

De rit vindt plaats op de bekende locatie aan de A32 (Kallenkote 91, 8345 HJ Kallenkote). Uniek aan de Offroadrit Steenwijk is dat er geen meter verhard in de route zit. Om lange wachttijden te voorkomen, raadt de organisatie aan je via www.mcdestoomfiets.nl in te schrijven maar dat kan ook op de dag zelf. 

De inschrijfkosten bedragen 20 euro, daarvoor mag je een onbeperkt aantal ronden rijden vanaf 10.00 uur. De keuring van de motoren begint een uurtje eerder. De keurmeester controleert niet alleen de technische staat van motorfiets en banden maar ook de juistheid van de papieren.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen