vrijdag 9 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Offroadrit Steenwijk is terug!

Bijzonder goed nieuws. Op zondag 2 september houdt MC de Stoomfiets voor de 27e keer een offroadrit. Niet bijster bijzonder natuurlijk maar dat wordt het wel als je weet dat de laatste editie in 2006 plaatsvond. De jaren daarna kon helaas geen vergunning worden verleend door verschillende instanties. Meestal is het dan einde verhaal maar in Steenwijk gelukkig dus niet!

De rit vindt plaats op de bekende locatie aan de A32 (Kallenkote 91, 8345 HJ Kallenkote). Uniek aan de Offroadrit Steenwijk is dat er geen meter verhard in de route zit. Om lange wachttijden te voorkomen, raadt de organisatie aan je via www.mcdestoomfiets.nl in te schrijven maar dat kan ook op de dag zelf. 

De inschrijfkosten bedragen 20 euro, daarvoor mag je een onbeperkt aantal ronden rijden vanaf 10.00 uur. De keuring van de motoren begint een uurtje eerder. De keurmeester controleert niet alleen de technische staat van motorfiets en banden maar ook de juistheid van de papieren.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen