Ontknoping MotoGP toch op Eurosport

Hoewel de laatste vijf raceweekenden waren ingepland voor Eurosport 2, zullen ze toch te zien zijn op het ‘gewone’ Eurosport. De races in Japan, Australië en Maleisië zijn dus, net als die in Aragón en Valencia, voor vele fans vrij simpel te volgen.

Vanaf vrij. 25 september
Gran Premio Movistar de Aragón
(Race op zo. 27 september, vanaf 13:45)                          

Vanaf vrij. 9 oktober
Motul Grand Prix of Japan
(Race op zo. 11 oktober, vanaf 06:45)                                

Vanaf vrij. 16 oktober
Pramac Australian Motorcycle Grand Prix
(Race op zo. 18 oktober, vanaf 06:45)                                

Vanaf vrij. 23 oktober
Shell Malaysia Motorcycle Grand Prix
(Race op zo. 25 oktober, vanaf 07:45)                                 

Vanaf vrij. 6 november
Gran Premio Motul de la Comunitat
(Race op zo. 8 november, vanaf 13:45)                              

Eurosport zendt van elk raceweekend vrijwel alle vrije trainingen, kwalificaties en wedstrijdraces in de Moto3, Moto2 en MotoGP live en exclusief uit. Het commentaar bij de beelden wordt verzorgd door Diederick de Vries en Patrick van den Goorbergh. 

 

Foto: 2snap

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.