13 C
Nederland
donderdag 26 mei 2022

Nieuwe MOTO73 is uit!

Vandaag valt de nieuwe MOTO73 bij de abonnees op de deurmat, wat biedt deze MOTO73? We zetten het op een rijtje:

Veldslag op de Heuvelrug
Adempauze bij de Piramide van Austerlitz. Hier, op het hoogste punt van de Utrechtse Heuvelrug, blikken we voor de verandering eens niet terug op Napoleons veldtocht naar Egypte, maar op onze eigen veldslag door en over de Utrechtse Heuvelrug. Op groot materiaal: de Multistrada, de Versys en de S1000XR.

Je zult het maar hebben
Het is voor de meesten zo vanzelfsprekend: de koppeling bedien je met je linkerhand, gasgeven en de voorrem bedienen gaat met rechts, terwijl je voeten verantwoordelijk zijn voor het schakelen en de achterrem. Maar wat als één van deze functies plotseling wegvalt? Dan redt Motor Mobiliteit voor Gehandicapten je. Motorrijden is in dat geval nog zoveel meer dan alleen kilometers maken.

Weekend van emoties
Jonathan Rea wereldkampioen, Michael van der Mark op het podium en gecrasht in een zeer kansrijke positie, Tom Sykes met een ouderwets optreden en wéér een terugval, en Jules Cluzel, die geblesseerd moest afhaken. Je kreeg op Jerez niet eens de kans om alle emoties bij te houden, laat staan te verwerken.

Ruigheid op wielen
Ooit ontstaan met als simpele reden dat sportmotoren voor op straat gewoonweg niet bestonden, en daarna doorvlochten met heroïek, vetkuiven en rock ’n’ roll, is de café-racer verworden van een motorfiets tot een cult en een lifestyle.

Groot voor een kleintje
Nee, bang word je niet van de acceleratie op deze Z250SL. Maar het feit dat hij in het dagelijks verkeer de overige weggebruikers niet alleen kan bijbenen, maar zelfs nog over heeft, maakt hem voor zo’n licht ding toch ineens interessant.

En natuurlijk nog veel meer…

Bestel direct of neem hier een abonnement!

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen