Ontknoping MX2 in Studio Sport

Komende zondag kan Jeffrey Herlings in het Italiaanse Faenza wereldkampioen motorcross in de MX2 worden. Studio Sport zal daarom de Italiaanse GP op de voet volgen. De eerste manche start om tien over twaalf en dan heeft Studio Sport nog geen uitzending. Mocht Herlings al in die eerste manche kampioen worden, dan wordt aan het begin van de uitzending die manche volledig uitgezonden.

Waarschijnlijker – gelet op de stand in het wereldkampioenschap – is het dat de beslissing in de tweede manche zal vallen. In dat geval komt er eerst een samenvatting van die eerste race en wordt vanaf drie uur de tweede manche rechtstreeks uitgezonden op Studio Sport.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.