Ontmoet Rossi!

Dat Valentino Rossi het nog kan, laat hij momenteel zien op Sepang. De Italiaan is voorlopig vierde binnen een halve seconde van Jorge Lorenzo en Dani Pedrosa. Maar daar gaat het nu niet over… Ter ondersteuning van de introductie van de Battlax Hypersport S20 en de Battlax Sport Touring T30, heeft Bridgestone een wedstrijd opgezet. De winnaars maken niet alleen kans op een compleet verzorgd MotoGP-weekend maar ook op een privé-ontmoeting met Valentino Rossi.

Je maakt kans op het winnen van deze prijs als je een set (voor- en achterband) premium Bridgestone Battlax Hypersport S20 of Battlax Sport Touring T30 banden koopt bij een Biker’s Club vestiging in Europa. Na het invullen van een eenvoudig formulier in de shop maakt registratie op www.mission-rossi.com je deelname compleet. Tussendoor moet je ook nog drie vragen beantwoorden maar die zullen voor de kenners erg gemakkelijk zijn.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?