maandag 15 juli 2024

Ontmoet Rossi!

Dat Valentino Rossi het nog kan, laat hij momenteel zien op Sepang. De Italiaan is voorlopig vierde binnen een halve seconde van Jorge Lorenzo en Dani Pedrosa. Maar daar gaat het nu niet over… Ter ondersteuning van de introductie van de Battlax Hypersport S20 en de Battlax Sport Touring T30, heeft Bridgestone een wedstrijd opgezet. De winnaars maken niet alleen kans op een compleet verzorgd MotoGP-weekend maar ook op een privé-ontmoeting met Valentino Rossi.

Je maakt kans op het winnen van deze prijs als je een set (voor- en achterband) premium Bridgestone Battlax Hypersport S20 of Battlax Sport Touring T30 banden koopt bij een Biker’s Club vestiging in Europa. Na het invullen van een eenvoudig formulier in de shop maakt registratie op www.mission-rossi.com je deelname compleet. Tussendoor moet je ook nog drie vragen beantwoorden maar die zullen voor de kenners erg gemakkelijk zijn.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen