Ook Formule 1 staat stil bij Simoncelli

Jarno Trulli rijdt komend weekend tijdens de eerste Formule 1-race in India met een replicahelm van Marco Simoncelli. Dit heeft zijn renstal, Team Lotus, vanmorgen via Twitter laten weten. Op bovenstaande foto maakt Trulli zich klaar voor de vrije training op het Buddh International Circuit en dat ziet er haast raar uit. Net alsof…

Ook Fernando Alonso staat stil bij het overlijden van Simoncelli. De tweevoudig wereldkampioen Formule 1 heeft het nummer 58 prominent op zijn helm staan. Mattia Pasini heeft zoals onderstaande afbeelding van gpone.com laat zien een ander aandenken ‘gevonden’.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?