maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Ook Formule 1 staat stil bij Simoncelli

Jarno Trulli rijdt komend weekend tijdens de eerste Formule 1-race in India met een replicahelm van Marco Simoncelli. Dit heeft zijn renstal, Team Lotus, vanmorgen via Twitter laten weten. Op bovenstaande foto maakt Trulli zich klaar voor de vrije training op het Buddh International Circuit en dat ziet er haast raar uit. Net alsof…

Ook Fernando Alonso staat stil bij het overlijden van Simoncelli. De tweevoudig wereldkampioen Formule 1 heeft het nummer 58 prominent op zijn helm staan. Mattia Pasini heeft zoals onderstaande afbeelding van gpone.com laat zien een ander aandenken ‘gevonden’.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen