vrijdag 2 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Open dag Moriwaki Cup

De organisatie van de Honda Moriwaki GP3 Junior Cup zal tijdens de laatste race op zaterdag 1 oktober een open dag op het TT-Circuit Assen organiseren. Tijdens deze KNMV Cuprace rijdt de Moriwaki Cup maar liefst twee wedstrijden. Gedurende deze dag is het mogelijk om een kijkje te nemen in de pitboxen waar alle deelnemers hun Moriwaki’s prepareren voor de trainingen en races. Daarnaast wordt er een informatiebijeenkomst en een vragen half uurtje georganiseerd. De technische keuring start om 07.45 uur en om 09:00 begint de kwalificatietraining.

Meer informatie vind je op www.gp3juniorcup.nl. Daar vind je ook hoe je je kunt inschrijven voor deze open dag (toegang is gratis).

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelRijdend motormuseum
Volgend artikelNK Jeugd Motocross

Gerelateerde artikelen