Open dag Moriwaki Cup

De organisatie van de Honda Moriwaki GP3 Junior Cup zal tijdens de laatste race op zaterdag 1 oktober een open dag op het TT-Circuit Assen organiseren. Tijdens deze KNMV Cuprace rijdt de Moriwaki Cup maar liefst twee wedstrijden. Gedurende deze dag is het mogelijk om een kijkje te nemen in de pitboxen waar alle deelnemers hun Moriwaki’s prepareren voor de trainingen en races. Daarnaast wordt er een informatiebijeenkomst en een vragen half uurtje georganiseerd. De technische keuring start om 07.45 uur en om 09:00 begint de kwalificatietraining.

Meer informatie vind je op www.gp3juniorcup.nl. Daar vind je ook hoe je je kunt inschrijven voor deze open dag (toegang is gratis).

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.