OW-Cup trapt af

CRT houdt zaterdag 12 januari een kick-off-party voor de nieuwe OW-Cup in het mediacentrum van het TT Circuit Assen. Tijdens deze aftrap kom je alles te weten over de verschillende klassen, het technisch reglement en nog veel meer. Natuurlijk krijg je ook uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen. Extra mooi is dat er op het programma eveneens een buffet staat, nog wel in de Goldclub. Aanvangstijden en overige informatie volgen nog.

De kick-off-party is voor licentiehouders van de OW-Cup (plus één helper). Vanwege organisatorische redenen graag opgeven bij Heidi via info@crtholland.nl. Nog geen licentie? Je kunt ‘m nu al aanvragen via www.crtholland.nl. De licentiecursus staat gepland voor zaterdag 23 maart. Aanmelden voor die cursusdag kan ook via eerder genoemde website.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.