Lezersreis Franken

Onder het motto beter laat dan nooit… We kunnen ons goed indenken dat je na het zien van de foto's en het lezen van dit verhaal zin krijgt om zelf naar Franken af te reizen en het gebied te verkennen. Speciaal voor MOTO73-lezers biedt Endurofun Tours daarom een volledig verzorgde, begeleide reis door Franken aan tegen een gereduceerd tarief.

Deze reis vindt plaats in het pinksterweekeinde van 2013, van 17 mei tot 20 mei en kost € 498 per rijder en € 411 per duopassagier. Voor dat bedrag krijg je drie overnachtingen op basis van tweepersoons hotelkamers, driemaal ontbijt en driegangenmenu, een welkomstgeschenk, een herinneringsmap en kaartmateriaal. Er worden dagetappes van 220-310 km gereden over bochtige, secundaire asfaltwegen.

Zie voor meer informatie: www.endurofuntours.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.