zaterdag 1 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Film > Bluetooth handschoen

 

De techniek blijft zich ontwikkelen, zo is het Amerikaanse bedrijf Blue Infusion Technologies op het idee gekomen om de besturing van een telefoon in motorhandschoenen te verwerken. Door je duim op een van de zes sensoren te drukken op de handschoen kan een telefoontje worden opgenomen, het volgende nummer worden afgespeeld of het volume harder of zachter worden gezet. De BEARTek handschoenen zijn te gebruiken in combinatie met de meeste Android en IOS toestellen. 
 
Via de website Kickstarter probeert het bedrijf 50.000 dollar te werven om de handschoenen in productie te laten gaan. Op dit moment is er 12.360 dollar opgehaald met nog vijf dagen te gaan. De handshoenen gaan ongeveer 155 euro kosten.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelFilm > Pas op hobbel!
Volgend artikelOW-Cup trapt af

Gerelateerde artikelen