Film > Bluetooth handschoen

 

De techniek blijft zich ontwikkelen, zo is het Amerikaanse bedrijf Blue Infusion Technologies op het idee gekomen om de besturing van een telefoon in motorhandschoenen te verwerken. Door je duim op een van de zes sensoren te drukken op de handschoen kan een telefoontje worden opgenomen, het volgende nummer worden afgespeeld of het volume harder of zachter worden gezet. De BEARTek handschoenen zijn te gebruiken in combinatie met de meeste Android en IOS toestellen. 
 
Via de website Kickstarter probeert het bedrijf 50.000 dollar te werven om de handschoenen in productie te laten gaan. Op dit moment is er 12.360 dollar opgehaald met nog vijf dagen te gaan. De handshoenen gaan ongeveer 155 euro kosten.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.