maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Pak die korting!

De MOTO73 Race of the Champions is ook dit jaar de afsluiting van het ONK wegrace, in het weekend van 24 en 25 september op het TT Circuit Assen. De spanning zal er tot de laatste seconde in blijven, want de slotrace van de aantrekkelijke racedag is die van de 125cc. In die klasse is het kampioenschap nog niet beslist. Het is de laatste keer dat de 125cc-titel wordt toegekend, omdat deze klasse volgend jaar wordt vervangen door de Moto3.

Wil je met korting deze race live aanschouwen? Download dan snel deze kortingsbon. Print ‘m uit, neem ‘m mee en lever ‘m in bij de kassa. Je bespaart dan vijf euro. Voor een bezoek aan de paddock wordt geen extra geld gevraagd. Het programma, het parkeren en de (overdekte) tribunes zijn eveneens bij de toegangsprijs inbegrepen. Tel uit je winst!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen