Pak die korting!

De MOTO73 Race of the Champions is ook dit jaar de afsluiting van het ONK wegrace, in het weekend van 24 en 25 september op het TT Circuit Assen. De spanning zal er tot de laatste seconde in blijven, want de slotrace van de aantrekkelijke racedag is die van de 125cc. In die klasse is het kampioenschap nog niet beslist. Het is de laatste keer dat de 125cc-titel wordt toegekend, omdat deze klasse volgend jaar wordt vervangen door de Moto3.

Wil je met korting deze race live aanschouwen? Download dan snel deze kortingsbon. Print ‘m uit, neem ‘m mee en lever ‘m in bij de kassa. Je bespaart dan vijf euro. Voor een bezoek aan de paddock wordt geen extra geld gevraagd. Het programma, het parkeren en de (overdekte) tribunes zijn eveneens bij de toegangsprijs inbegrepen. Tel uit je winst!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.