Pas kort voor Argentinië duidelijkheid voor Herlings

Nee! Niet alleen Jeffrey Herlings zal dit geroepen hebben nadat hij in het Spaanse Albaida een breuk in zijn rechtervoet opliep. Heel de Nederlandse motorsportwereld moet dit – en waarschijnlijk nog wel wat meer krachttermen – geroepen hebben. Wij in ieder geval wel.

Hoe nu verder? Jeffrey liet zich dezelfde dag ‘s avonds nog in België opereren door zijn vertrouwensarts dokter Claes. Over wanneer de viervoudig wereldkampioen weer op zijn KTM kan stappen, is op dit moment nog niets te zeggen. Zeker is wel dat het zijn voorbereiding, zowel fysiek als rijtechnisch, op het seizoen 2019 volledig in de war schopt.

Jan Boer van MOTO73 zocht vanmorgen contact met Pit Beirer, verantwoordelijk voor de motorsport bij KTM. Hij liet aan Jan het volgende weten: ‘De operatie is goed verlopen. Of Jeffrey in Argentinië zal kunnen rijden, zal pas kort voor die wedstrijd worden besloten.’

Foto: KTM

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?