Kies de mooiste Harley-Davidson custom 2019 van de Benelux!

De Battle of the Kings 2019 is de custom bike build-off voor officiële Harley-Davidson dealers in de Benelux. De competitie beleeft dit jaar z’n vijfde editie. Het strijdtoneel groter en spectaculairder dan ooit, met ruim 200 officiële H-D dealers uit 30 landen, waaronder negen dealers uit de Benelux. Zij gaan met hun creaties de strijd met elkaar aan.

In tegenstelling tot eerdere edities zit er voor 2019 geen beperking op de mogelijke basismotor: elk model uit de Harley-Davidson line-up mag als basis dienen. Vervolgens mag maximaal de helft van de cataloguswaarde van die motor als customization budget worden ingezet. Enige resterende voorwaarde is dat het eindresultaat straatlegaal moet zijn.

Ieder model als basis

In tegenstelling tot eerdere edities zit er dit jaar geen beperking op de mogelijke basismotor: iedere machine uit de Harley-Davidson modellen line-up mag als basis dienen. Vervolgens mag maximaal de helft van de cataloguswaarde van die motorfiets als customization budget worden ingezet. Enige resterende voorwaarde is dat het eindresultaat straatlegaal moet zijn.

Deelnemende Benelux-dealers

Negen Harley-Davidson dealers uit de Benelux doen mee aan de Battle of the Kings competitie. Hun inzendingen zouden we zwaar te kort doen wanneer ‘zo maar’ een plaatje laten zien. Als je op onderstaande link klikt, krijg je de inzending per dealer een pagina voorgeschoteld. Daarop staan alle beschikbare foto’s en een link naar het stembiljet. Want daar gaat het uiteindelijk om: jouw stem bepaalt de winnaar.

Onderstaande dealer zitten met smart te wachten op jouw stem.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?