donderdag 28 maart 2024

Kies de mooiste Harley-Davidson custom 2019 van de Benelux!

De Battle of the Kings 2019 is de custom bike build-off voor officiële Harley-Davidson dealers in de Benelux. De competitie beleeft dit jaar z’n vijfde editie. Het strijdtoneel groter en spectaculairder dan ooit, met ruim 200 officiële H-D dealers uit 30 landen, waaronder negen dealers uit de Benelux. Zij gaan met hun creaties de strijd met elkaar aan.

In tegenstelling tot eerdere edities zit er voor 2019 geen beperking op de mogelijke basismotor: elk model uit de Harley-Davidson line-up mag als basis dienen. Vervolgens mag maximaal de helft van de cataloguswaarde van die motor als customization budget worden ingezet. Enige resterende voorwaarde is dat het eindresultaat straatlegaal moet zijn.

Ieder model als basis

In tegenstelling tot eerdere edities zit er dit jaar geen beperking op de mogelijke basismotor: iedere machine uit de Harley-Davidson modellen line-up mag als basis dienen. Vervolgens mag maximaal de helft van de cataloguswaarde van die motorfiets als customization budget worden ingezet. Enige resterende voorwaarde is dat het eindresultaat straatlegaal moet zijn.

Deelnemende Benelux-dealers

Negen Harley-Davidson dealers uit de Benelux doen mee aan de Battle of the Kings competitie. Hun inzendingen zouden we zwaar te kort doen wanneer ‘zo maar’ een plaatje laten zien. Als je op onderstaande link klikt, krijg je de inzending per dealer een pagina voorgeschoteld. Daarop staan alle beschikbare foto’s en een link naar het stembiljet. Want daar gaat het uiteindelijk om: jouw stem bepaalt de winnaar.

Onderstaande dealer zitten met smart te wachten op jouw stem.

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen