zaterdag 3 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Pedrosa ondergaat nieuwe operatie

Dani Pedrosa heeft voor de tweede keer binnen een maand een operatie ondergaan. Bij de Honda-rijder werd dit keer een plaatje van titaan in zijn gebroken rechter sleutelbeen gezet. Vier weken geleden was bij hem een ingreep nodig om ook al een breuk te herstellen.

De deelname van Pedrosa aan de volgende Grand Prix op 5 juni in Spanje is twijfelachtig. De Spanjaard staat bekend om zijn snelle en sensationele comebacks. Enkele weken na zijn eerste operatie dit seizoen won hij de Portugese Grand Prix op Estoril.

Bron en foto: ANP
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen