Pedrosa ondergaat nieuwe operatie

Dani Pedrosa heeft voor de tweede keer binnen een maand een operatie ondergaan. Bij de Honda-rijder werd dit keer een plaatje van titaan in zijn gebroken rechter sleutelbeen gezet. Vier weken geleden was bij hem een ingreep nodig om ook al een breuk te herstellen.

De deelname van Pedrosa aan de volgende Grand Prix op 5 juni in Spanje is twijfelachtig. De Spanjaard staat bekend om zijn snelle en sensationele comebacks. Enkele weken na zijn eerste operatie dit seizoen won hij de Portugese Grand Prix op Estoril.

Bron en foto: ANP
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?