Prachtige Biaggi-replica

Als er van een helm slechts 1000 gemaakt worden, is ‘ie al bijzonder op zich. Maar het kan nog specialer want zie hier de replica van Max Biaggi waarmee hij als 2012 WK Superbike-kampioen de uitloopronde op Magny-Cours reed. Van deze genummerde Suomy Vandal worden slechts 1000 stuks gemaakt waarvan er maar vijftien naar Nederland komen. Aangezien Biaggi gisteren bekend maakte te stoppen met racen, verwachten wij een stormloop op deze exclusieve helm. Vijftien zijn er dan zo verkocht…

Helemaal als je weet dat deze Vandal 449,95 euro kost, zeker niet al te veel voor een collectors item met uitneembare voering en wangkussens, dubbel-D sluiting, snelsluiting van het vizier en veel  ventilatiemogelijkheden. De Suomy is verkrijgbaar vanaf midden december en zal leverbaar worden in de maten XS t/m XL. Meer informatie via www.xtravus.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.