Prijslijsten GP Droomteam Competitie komen later

We wilden eigenlijk afgelopen woensdag al de prijslijsten van de GP Droomteam Competitie online zetten, maar doordat Ducati nog niet officieel heeft aangegeven dat ze Open of Prototype gaan rijden, hebben wij vertraging opgelopen. Aangezien alle teams tot en met vrijdag 28 februari de tijd hebben om hun keuze te maken, verwachten wij dit weekend de lijsten bekend te kunnen maken. Houd www.motor.nl dus in de gaten! 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.