Rainey terug op onheilsplek

Motorracelegende Wayne Rainey, op de foto links pratend met Kevin Schwantz, keert komend weekeinde voor het eerst in 18 jaar terug op zijn plek des onheils. De Amerikaan, drievoudig wereldkampioen in de 500cc, is eregast bij de Grand Prix van San Marino op het circuit van Misano. Op deze baan maakte hij tijdens de WK-race in 1993 een ernstige crash, die hem vanaf de borstkas verlamde. Het Japanse fabrieksteam van Yamaha geeft Rainey vrijdag 2 september in de paddock een eerbetoon.

Bron en foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?