zondag 19 mei 2024

Romain Febvre op 17 maart aan de start bij Dutch Masters Harfsen

Er is positief nieuws te melden over de start van de Dutch Masters of Motocross in Harfsen. Deze wedstrijd wordt aankomende zondag verreden op het mooie bosrijke circuit van MC Hamac Harfsen. Romain Febvre heeft zijn deelname aan het evenement toegezegd en zal het in deze wedstrijd op gaan nemen tegen o.a. Jeffrey Herlings en Calvin Vlaanderen.

Voorbeschouwing WK IJsspeedway Heerenveen: IJs(speedway) en weder dienende

Febvre is momenteel in een goede vorm want het afgelopen weekend wist hij tijdens de eerste wedstrijd van het wereldkampioenschap MXGP in Argentinie tweede te worden. Ook vorig jaar wist hij tweede te worden in de eindstand van het wereldkampioenschap, won met team Frankrijk de MX of Nations en won maar liefst 6 Grand Prix wedstrijden!

Door de komst van Febvre naar Harfsen zal de 500cc klasse zeer sterk gaan worden. Ook in de 250 klasse komen wereldtoppers aan de start met o.a. de thuisrijders Rick Elzinga en Cas Valk aan de start!

Voor meer informatie over de Dutch Masters of Motocross in Harfsen kunt u kijken op https://hamac.nl/.

Fotocredits: Fullspectrum Media

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen