Romeinse keizer terug op het circuit

Het blessureleed wil voor Ben Spies maar niet over gaan en volgende weekend tijdens de GP van Barcelona zal de Amerikaan worden vervangen door Ducati testrijder Michele Pirro. De Ducati van Spies bleef na de race van afgelopen weekend in Italië voor een tweedaagse test, maar omdat de Ben Spies niet kan rijden gaat niemand minder dan Max Biaggi twee dagen over het circuit van Mugello knallen.

Vandaag en morgen zal Biaggi weer de sensatie van een MotoGP machine ervaren. De speculaties zijn alweer in volle gang, maar of hier meer uit voort zal vloeien moet blijken.

Foto: 2snap.com
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.