Danny de Boer rijdt op Portimao

Komend weekeinde rijdt Danny de Boer op Portimão voor het EAB Ten Kate Junior Team in het EK Superstock 1000-kampioenschap. De Nederlander is geen onbekende van het EK Superstock 1000, want vijf jaar geleden reed de Honda-coureur een jaar mee in het kampioenschap. De Boer werd in 2010 en 2012 Dutch Superbike-kampioen en ook dit jaar is hij in de Nederlandse koningsklasse de grote kanshebber op het kampioenschap.
 
Danny de Boer: “Ik ben erg trots dat ik voor het EAB Ten Kate Junior Team mag rijden en wil Gerrit ten Kate, Ferry Schoenmakers, mijn Duntep Racing-team en Dunlop graag bedanken voor deze geweldige kans. Het EAB Ten Kate Junior Team is zeer professioneel en werkt op een zeer hoog niveau. Daarom kan ik niet wachten tot de eerste training. Het is moeilijk om een voorspelling te maken omdat ik moet wennen aan de Superstock Honda, hoewel ik natuurlijk al jaren met de Fireblade rij, de Pirelli-banden en aan natuurlijk het andere kampioenschap. Ik weet uit het verleden dat het een zwaar bevochten klasse is, dus ik zal alles moeten geven.”
 
Foto: Duntep Racing

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.