dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

RW Racing GP in TVM-kleuren

Luis Salom rijdt tijdens de Iveco Dutch TT op 23, 24 en 25 juni in het groen-wit van TVM. Voorlopig is de deal tussen het Nederlandse raceteam en de transportverzekeraar uit Hoogeveen voor één race. Maar er wordt al gesproken over 2012.

“We zijn al druk bezig met volgend seizoen”, vertelde RW Racing GP-teameigenaar Roelof Waninge in Assen op de persconferentie voor de TT. “Mocht de samenwerking met TVM van beide kanten goed bevallen, dan gaan we uiteraard verder praten over de mogelijkheden voor 2012. Voor de Nederlandse motorsport is dit een belangrijke en zeer goede ontwikkeling.”

Waninge maakte in Assen tevens bekend in 2012 met twee coureurs aan de start van de nieuwe Moto3-klasse te willen komen. Wie dat zijn, kon hij nog niet zeggen. “Met Luis willen we graag verder. Hij past perfect in het team en de resultaten zijn goed.”

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen