RW Racing GP in TVM-kleuren

Luis Salom rijdt tijdens de Iveco Dutch TT op 23, 24 en 25 juni in het groen-wit van TVM. Voorlopig is de deal tussen het Nederlandse raceteam en de transportverzekeraar uit Hoogeveen voor één race. Maar er wordt al gesproken over 2012.

“We zijn al druk bezig met volgend seizoen”, vertelde RW Racing GP-teameigenaar Roelof Waninge in Assen op de persconferentie voor de TT. “Mocht de samenwerking met TVM van beide kanten goed bevallen, dan gaan we uiteraard verder praten over de mogelijkheden voor 2012. Voor de Nederlandse motorsport is dit een belangrijke en zeer goede ontwikkeling.”

Waninge maakte in Assen tevens bekend in 2012 met twee coureurs aan de start van de nieuwe Moto3-klasse te willen komen. Wie dat zijn, kon hij nog niet zeggen. “Met Luis willen we graag verder. Hij past perfect in het team en de resultaten zijn goed.”

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.






Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.