Slagboom slaat vrouw van motor

Een vrouwelijke passagier is door een neerkomende slagboom van een motor geslagen. De motorrijder wilde nog even snel een brug in Dokkum over, toen de slagboom al naar beneden ging. Die slagboom raakte vervolgens de vrouw, waardoor zij tegen het brugdek smakte. Ze is met onbekende verwondingen naar een ziekenhuis gebracht. Toen de motorrijder over de brug reed, waren volgens de politie de waarschuwingslichten al een tijdje aan.

Bron en foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.