Sam Lowes zegeviert op Nurburgring

Sam Lowes heeft waarschijnlijk zijn belangrijkste overwinning van het seizoen geboekt in het WK Supersport. De Brit kwam eenzaam over de finish, terwijl zijn rivaal voor de titel Kenan Sofuoglu onderuit ging in de tiende ronde. 
 
Lowes vertrok niet goed vanaf pole positie, maar binnen twee rondjes was hij instaat om de leiding in de race terug te pakken. De Brit kon niet meteen wegrijden bij de rest van het veld. Toen Sofuoglu eenmaal uit de race was gevallen, was zijn teamgenoot Fabien Foret niet instaat om het tempo van Lowes te volgen. Sam Lowes heeft nu 54 punten voorsprong op Sofuoglu in de tussenstand.   
 
Onze landgenoot Michael van der Mark had een goede tweede race helft en klom op naar de vijfde positie voor Riccardo Russo, Roberto Tamburini en Jack Kennedy.
 
Foto: 2snap.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.