dinsdag 5 december 2023

Schouten blijft bij Team DG Sport

Voor het tweede opeenvolgende jaar zal het Team DG Sport deelnemen aan het Wereldkampioenschap Endurance in de Superstock categorie. Speerpunt van het team wordt het rijderstrio bestaande uit Didier van Keymeulen, de Italiaan Gianluca Vizziello en Alex Cudlin uit Australië. Raymond Schouten zal ook z’n steentje bijdragen maar voorlopig nog op een andere manier dan normaal. Vanwege zijn blessure is hij de reservepiloot bij in ieder geval de Bol d’Or op 14 en 15 april.

Raymond Schouten: “Ik ben blij dat ik ook dit jaar weer uit mag komen voor het Herock DG Sport team op een Yamaha R1 in het WK Endurance. Ik ben momenteel nog aan het herstellen van mijn blessure en ik ben daarom ook erg blij dat het team vertrouwen in mij blijft houden en ik, zodra ik weer fit ben, weer voor het team mag uitkomen. Momenteel is het nog moeilijk om te zeggen wanneer ik weer zal rijden, ik werk hard aan mijn herstel en zodra het kan en mag van mijn arts zal ik weer in actie komen.”

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image