Schouten blijft bij Team DG Sport

Voor het tweede opeenvolgende jaar zal het Team DG Sport deelnemen aan het Wereldkampioenschap Endurance in de Superstock categorie. Speerpunt van het team wordt het rijderstrio bestaande uit Didier van Keymeulen, de Italiaan Gianluca Vizziello en Alex Cudlin uit Australië. Raymond Schouten zal ook z’n steentje bijdragen maar voorlopig nog op een andere manier dan normaal. Vanwege zijn blessure is hij de reservepiloot bij in ieder geval de Bol d’Or op 14 en 15 april.

Raymond Schouten: “Ik ben blij dat ik ook dit jaar weer uit mag komen voor het Herock DG Sport team op een Yamaha R1 in het WK Endurance. Ik ben momenteel nog aan het herstellen van mijn blessure en ik ben daarom ook erg blij dat het team vertrouwen in mij blijft houden en ik, zodra ik weer fit ben, weer voor het team mag uitkomen. Momenteel is het nog moeilijk om te zeggen wanneer ik weer zal rijden, ik werk hard aan mijn herstel en zodra het kan en mag van mijn arts zal ik weer in actie komen.”

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?