maandag 29 mei 2023

Schouten niet naar Hengelo en Oss

DTC Yamaha Racing Team coureur Raymond Schouten zal de komende Dutch Superbike wedstrijden in Hengelo en Oss niet aan de start verschijnen. De coureur uit Waardhuizen wordt komende woensdag, 16 mei, geopereerd aan zijn enkel en zal niet op tijd hersteld zijn om aan deze races deel te nemen.

Schouten: “Er worden woensdag drie schroeven uit mijn enkel gehaald. Deze schroeven zitten net onder de huid en vooral als ik een schoen (of race laars) draag heb ik hier last van. Omdat de operatie woensdagmiddag is heb ik samen met mijn team besloten om de wedstrijden in Hengelo en Oss niet te rijden en me te concentreren op mijn herstel.”

“Dat herstel verloopt naar wens, ik ga nog steeds verschillende keren per weer naar mijn fysiotherapeut en trainer en we zijn tevreden over de stappen die gemaakt worden. Wanneer ik wel weer op de motorfiets stap? In ieder geval als dit weer kan en ik me goed voel, maar of ik hierdoor nog meer wedstrijden moet gaan missen weet ik nog niet, ik bekijk het gewoon per dag, het gaat nu goed maar we zijn er nog niet.”

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image