Schouten niet naar Hengelo en Oss

DTC Yamaha Racing Team coureur Raymond Schouten zal de komende Dutch Superbike wedstrijden in Hengelo en Oss niet aan de start verschijnen. De coureur uit Waardhuizen wordt komende woensdag, 16 mei, geopereerd aan zijn enkel en zal niet op tijd hersteld zijn om aan deze races deel te nemen.

Schouten: “Er worden woensdag drie schroeven uit mijn enkel gehaald. Deze schroeven zitten net onder de huid en vooral als ik een schoen (of race laars) draag heb ik hier last van. Omdat de operatie woensdagmiddag is heb ik samen met mijn team besloten om de wedstrijden in Hengelo en Oss niet te rijden en me te concentreren op mijn herstel.”

“Dat herstel verloopt naar wens, ik ga nog steeds verschillende keren per weer naar mijn fysiotherapeut en trainer en we zijn tevreden over de stappen die gemaakt worden. Wanneer ik wel weer op de motorfiets stap? In ieder geval als dit weer kan en ik me goed voel, maar of ik hierdoor nog meer wedstrijden moet gaan missen weet ik nog niet, ik bekijk het gewoon per dag, het gaat nu goed maar we zijn er nog niet.”

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?