zaterdag 22 juni 2024

Schouten niet naar Hengelo en Oss

DTC Yamaha Racing Team coureur Raymond Schouten zal de komende Dutch Superbike wedstrijden in Hengelo en Oss niet aan de start verschijnen. De coureur uit Waardhuizen wordt komende woensdag, 16 mei, geopereerd aan zijn enkel en zal niet op tijd hersteld zijn om aan deze races deel te nemen.

Schouten: “Er worden woensdag drie schroeven uit mijn enkel gehaald. Deze schroeven zitten net onder de huid en vooral als ik een schoen (of race laars) draag heb ik hier last van. Omdat de operatie woensdagmiddag is heb ik samen met mijn team besloten om de wedstrijden in Hengelo en Oss niet te rijden en me te concentreren op mijn herstel.”

“Dat herstel verloopt naar wens, ik ga nog steeds verschillende keren per weer naar mijn fysiotherapeut en trainer en we zijn tevreden over de stappen die gemaakt worden. Wanneer ik wel weer op de motorfiets stap? In ieder geval als dit weer kan en ik me goed voel, maar of ik hierdoor nog meer wedstrijden moet gaan missen weet ik nog niet, ik bekijk het gewoon per dag, het gaat nu goed maar we zijn er nog niet.”

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen