Speciale reis RW Racing GP

In samenwerking met SportTravel biedt RW Racing GP fans een exclusief arrangement aan om de verrichtingen van Luis Salom en Brad Binder tijdens de GP van Catalunya van dichtbij de volgen. Dit alles inclusief een uniek paddock bezoek en natuurlijk een ontmoeting met de rijders en het team op vrijdag.

Je vertrekt op vrijdagochtend vanaf Rotterdam Airport en bij aankomst in Barcelona word je door SportTravel opgevangen. Je gaat na de landing direct door naar het circuit bij Montmelo. De paddockpassen liggen klaar voor je bezoek aan de MotoGP Paddock en het RW Racing team.

Voor je verblijf heeft het team een vier sterren hotel aan de kust gereserveerd waar je logeert op basis inclusief ontbijt en elke avond diner buffet. Op zaterdag en zondag bekijk je de races vanaf de populaire G-tribune.  Voor je transfers van hotel naar circuit wordt gezorgd. Maandag vertrek je in de middag terug naar Nederland terug na een verrassend dagprogramma.

De prijs persoon bedraagt 579 euro, inclusief alle toeslagen en belastingen. Let op! Er kunnen maximaal acht personen gebruik maken van dit exclusieve arrangement! Boeken? Stuur een mail met je gegevens naar: info@sporttravel.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.