dinsdag 28 maart 2023

Speciale reis RW Racing GP

In samenwerking met SportTravel biedt RW Racing GP fans een exclusief arrangement aan om de verrichtingen van Luis Salom en Brad Binder tijdens de GP van Catalunya van dichtbij de volgen. Dit alles inclusief een uniek paddock bezoek en natuurlijk een ontmoeting met de rijders en het team op vrijdag.

Je vertrekt op vrijdagochtend vanaf Rotterdam Airport en bij aankomst in Barcelona word je door SportTravel opgevangen. Je gaat na de landing direct door naar het circuit bij Montmelo. De paddockpassen liggen klaar voor je bezoek aan de MotoGP Paddock en het RW Racing team.

Voor je verblijf heeft het team een vier sterren hotel aan de kust gereserveerd waar je logeert op basis inclusief ontbijt en elke avond diner buffet. Op zaterdag en zondag bekijk je de races vanaf de populaire G-tribune.  Voor je transfers van hotel naar circuit wordt gezorgd. Maandag vertrek je in de middag terug naar Nederland terug na een verrassend dagprogramma.

De prijs persoon bedraagt 579 euro, inclusief alle toeslagen en belastingen. Let op! Er kunnen maximaal acht personen gebruik maken van dit exclusieve arrangement! Boeken? Stuur een mail met je gegevens naar: info@sporttravel.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image