13 C
Nederland
dinsdag 16 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Edwards geopereerd aan sleutelbeen

MotoGP/CRT-coureur Colin Edwards is voorlopig uit de roulatie. De 38-jarige Amerikaan onderging deze week in een ziekenhuis in Barcelona een operatie aan zijn sleutelbeen. Edwards brak afgelopen weekeinde het bot op vijf plaatsen door een val in een trainingssessie voor de Grand Prix van Portugal, waarbij het ongelukkig werd aangetikt door Randy de Puniet.

Artsen waren twee uur bezig om het sleutelbeen met titaniumplaatjes aaneen te schroeven. Edwards keert vermoedelijk deze week terug naar de Verenigde Staten om te revalideren. De 'Texas Tornado' kan volgens zijn team begin juni bij de GP van Catalonië zijn rentree maken in het wereldkampioenschap van de MotoGP. Dat zou goed zijn want dan is hij er tijdens de TT gewoon bij!

Bron en foto: ANP

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen