Schouten weer op Spaans podium

TT-wildcard Bryan Schouten heeft gisteren wederom een prima prestatie weten neer te zetten in het sterk bezette Spaans Open. De Moto3-coureur eindigde de race op Albacete als tweede, achter winnaar Albert Arenas. In de tussenstand staat de Honda-coureur eveneens op plek twee, met slechts drie punten achterstand op klassementsleider Marcos Ramirez. De volgende race om het Spaanse kampioenschap wordt ook op Albacete verreden, maar eerst mag Schouten zich gaan meten met de wereldtop tijdens de aanstaande TT (29 juni).

Foto Repsol Media

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.