Simoncelli verongelukt

De 24-jarige MotoGP-coureur Marco Simoncelli crashte op het circuit van Sepang met zijn Honda in de tweede ronde. Simoncelli kwam hard in botsing met de Amerikaan Colin Edwards, Simoncelli verloor daarbij zijn helm. Hij werd zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd, maar dat mocht niet meer baten.

Simoncelli maakte vorig jaar zijn debuut in de MotoGP. Dit jaar was hij regelmatig voorin te zien. Eind september verlengde Simoncelli zijn contract bij Gresini Racing, zodat hij ook volgend jaar in de MotoGP zou uitkomen.

Foto: 2snap.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.