maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Simoncelli verongelukt

De 24-jarige MotoGP-coureur Marco Simoncelli crashte op het circuit van Sepang met zijn Honda in de tweede ronde. Simoncelli kwam hard in botsing met de Amerikaan Colin Edwards, Simoncelli verloor daarbij zijn helm. Hij werd zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd, maar dat mocht niet meer baten.

Simoncelli maakte vorig jaar zijn debuut in de MotoGP. Dit jaar was hij regelmatig voorin te zien. Eind september verlengde Simoncelli zijn contract bij Gresini Racing, zodat hij ook volgend jaar in de MotoGP zou uitkomen.

Foto: 2snap.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen