Opvallen met Rev’it!

De winter staat voor de deur. Dat merken we aan de lagere temperaturen, maar vooral door de eerder invallende schemering 's avonds. Op de motor moet je dan proberen goed op te vallen, maar om nu meteen nieuwe kleding met reflectiemateriaal te kopen gaat misschien te ver. Rev'it! heeft de oplossing gevonden in het Athos Vest en het Cyclone H20 rain jacket.

Het Athos Vest valt goed op in het donker door de neongele kleur. Gecombineerd met de reflectiestrepen van Schotchlite, zal je eerder worden gezien als je in de schemering rijdt. Het vest past prima over de meeste Rev'it! jassen. Bovendien heb je geen last van flapperend materiaal, omdat je de Athos dichtmaakt met een rits. Hij is verkrijgbaar in de maten S t/m XXL en kost 49,95 euro.

Zoek je daarnaast ook een jack dat waterdicht en toch ademend is, dan kun je voor het Cyclone H20 rain jacket kiezen. Deze jas houdt de regen buiten en je kunt hem gemakkelijk over je eigen textiel of lederen jack aantrekken. De Cyclone is verkrijgbaar in neongeel of zwart in de maten XS t/m XXL. Prijs: 49 euro.

Meer informatie op www.revit.eu.

Foto boven bericht: Athos Vest.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.