Nieuwe Remus-uitlaat

Honda is dit jaar met veel nieuwe modellen op de markt gekomen. Remus heeft voor deze modellen een uitlaat ontwikkeld en vanaf nu is de Remus Okami uitlaat verkrijgbaar voor de Honda Integra 700, NC700/X, Crossrunner en de Crosstourer.

De Remus Okami is leverbaar in RVS en Titanium (Integra enkel RVS) en heeft een Hexagonaal design. De uitlaat is EEC goedgekeurd (met gemonteerde dB-killer) en is voorzien van een uitneembare dB-killer.

De Remus Okami uitlaat is verkrijgbaar vanaf €416,50.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.