Srdanov gaat weer racen!

Het is eigenlijk niet te geloven, maar Branko Srdanov keert terug op de motorfiets. Dat zeer bijzondere nieuws laat de Zwollenaar weten op zijn officiële website. “Ik ben nog bezig met revalideren, maar het gaat de goede kant op. Ik moet tot het einde van dit jaar drie keer per week naar het revalidatiecentrum. Maar desondanks ben ik de motor alweer aan het klaarmaken voor volgend seizoen. Ik stop inderdaad nog niet!”

“Behalve mijn ‘uitstapje’, zal volgend seizoen er hetzelfde uit gaan zien als afgelopen jaar. Wel ben ik van plan te gaan trainen in Spanje. Dit jaar wil ik het namelijk anders aanpakken en er zonder kleerscheuren vanaf komen. Graag wil ik iedereen bedanken die mij mentaal en/of financieel heeft gesteund. Dit is het eerste bericht sinds lange tijd; er gaan er nog veel meer volgen”, aldus Srdanov.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.