Film > Unieke beelden dernyrace

Steeds meer MotoGP- en SBK-coureurs zouden ook als wielrenner serieus mee kunnen doen. In het verleden natuurlijk Troy Bayliss en tegenwoordig onder andere Marco Melandri en Cal Crutchlow. Het is echter niet de enige link tussen deze tweewielers, want vele wielerwielen werden in de Tour de France snel verwisseld dankzij de neutrale materiaalmotor. En dan zijn er natuurlijk ook nog derny’s. 

Tijdens de Lotto Z6sdaagse Vlaanderen-Gent kregen onze collega’s van Cycling.be de kans om een cameraatje te installeren op de derny van Michel Vaarten. Bekijk de dernyrace en de fameuze jump van Iljo Keisse vanuit een spectaculaire positie en let vooral op de prachtige samenwerking tussen coureur en coureur. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.