maandag 29 mei 2023

Nog meer Yamaha-nieuws

Met de R25, de PES1 en de PED1 pakte Yamaha al lekker uit op de 43e Tokyo Motor Show, maar genoeg was het klaarblijkelijk nog niet want hierboven is de Bolt Café te zien. Aan de basis van dit concept ligt uiteraard de Bolt met z’n 950cc luchtgekoelde V-twin. Met deze Bolt Café wil Yamaha laten zien wat allemaal mogelijk is met een beetje fantasie en een beetje handigheid.

De Evino is zoals je mag verwachten een elektrische conceptscooter. Dankzij een soepele acceleratie en een goede handling bij lage snelheid – vanwege een optimale voor-achter gewichtsverdeling – moet dit het ideale vervoersmiddel voor in de stad worden. Bijzonder handig is het ingebouwde accuoplaadsysteem. Desgewenst kan de accu ook gemakkelijk losgekoppeld worden.

Als laatste de Ekids, een crosser gebaseerd op de bovenstaande Vino. Ideaal voor talenten die niet in het buitengebied wonen. Bovendien is elektrisch crossen de toekomst en dan kun je er maar beter klaar voor zijn!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image