Nog meer Yamaha-nieuws

Met de R25, de PES1 en de PED1 pakte Yamaha al lekker uit op de 43e Tokyo Motor Show, maar genoeg was het klaarblijkelijk nog niet want hierboven is de Bolt Café te zien. Aan de basis van dit concept ligt uiteraard de Bolt met z’n 950cc luchtgekoelde V-twin. Met deze Bolt Café wil Yamaha laten zien wat allemaal mogelijk is met een beetje fantasie en een beetje handigheid.

De Evino is zoals je mag verwachten een elektrische conceptscooter. Dankzij een soepele acceleratie en een goede handling bij lage snelheid – vanwege een optimale voor-achter gewichtsverdeling – moet dit het ideale vervoersmiddel voor in de stad worden. Bijzonder handig is het ingebouwde accuoplaadsysteem. Desgewenst kan de accu ook gemakkelijk losgekoppeld worden.

Als laatste de Ekids, een crosser gebaseerd op de bovenstaande Vino. Ideaal voor talenten die niet in het buitengebied wonen. Bovendien is elektrisch crossen de toekomst en dan kun je er maar beter klaar voor zijn!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?