Stem en win!

Op het FIM Gala 2012 (2 december in Monaco) wil de mondiale motororganisatie een rookie, man en vrouw van het jaar aanwijzen. Daarvoor is jouw stem belangrijk, aangezien het publiek bepaald wie deze 'awards' gaan krijgen.

Mooie prijzen staan te wachten op je, aangezien je deelname eventueel beloond gaat worden met een Tag Heuer horloge, vip-passen voor het WK motocross of de MotoGP. Op www.fim-live.com kun je je stem uitbrengen. Doen en win (misschien).

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.