Nieuwe Inazuma gearriveerd

De nieuwe Suzuki Inazuma 250 staat vanaf vandaag in de showroom. Het meest opvallende aan deze motor? De redelijke aanschafprijs van 4.699 euro (inclusief BTW én kosten rijklaarmaken). Voor dat geld krijg je een vloeistofgekoelde, tweecilinder 250cc in-lijn motorblok die uitgerust is met een zesversnellingsbak.

De 180°-krukas is voorzien van een gekoppelde balansas. Bovendien zou het langeslag motorblok efficiënt en zuinig zijn. De styling van de Inazuma is volgens Suzuki geïnspireerd op de B-King en GSR-modellen. Ergens zien we dat ook wel maar… Kijk voor meer informatie op: www.suzuki.nl/inazuma.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?