13 C
Nederland
vrijdag 12 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nieuwe Inazuma gearriveerd

De nieuwe Suzuki Inazuma 250 staat vanaf vandaag in de showroom. Het meest opvallende aan deze motor? De redelijke aanschafprijs van 4.699 euro (inclusief BTW én kosten rijklaarmaken). Voor dat geld krijg je een vloeistofgekoelde, tweecilinder 250cc in-lijn motorblok die uitgerust is met een zesversnellingsbak.

De 180°-krukas is voorzien van een gekoppelde balansas. Bovendien zou het langeslag motorblok efficiënt en zuinig zijn. De styling van de Inazuma is volgens Suzuki geïnspireerd op de B-King en GSR-modellen. Ergens zien we dat ook wel maar… Kijk voor meer informatie op: www.suzuki.nl/inazuma.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelStem en win!
Volgend artikelSuperbike blijft op TV

Gerelateerde artikelen