Stem op Herlings!

Vorig jaar moest Jeffrey Herlings het in de strijd om het Nederlands sportmoment afleggen tegen de gouden olympische oefening van Epke Zonderland (‘ja, hij staat!’) en dus is het tijd voor revanche. Zeker omdat het verschil tussen Herlings en Zonderland in 2012 maar 2.225 stemmen bedroeg. Hopelijk geeft de tweede wereldtitel nét dat beetje extra!

En o ja, Epke is ook dit jaar genomineerd, samen met onder andere een huilende Johnny Hoogerland en het beslissende doelpunt van Arjen Robben in de Champions League-finale. Wij voorzien daarom wederom een pittige strijd waarin elke stem het verschil kan maken. Snel surfen naar www.nos.nl/sportmoment2013 en stemmen op Herlings is dus de boodschap!

Dat kun je doen tot en met donderdag 12 december. Hét sportmoment van 2013 wordt bekend gemaakt op het NOS/NOC*NSF Sportgala, 17 december. Als je stemt, maak je kans op twee toegangskaarten voor dat gala.

Foto: KTM Images

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?