maandag 27 mei 2024

Stem op Herlings!

Vorig jaar moest Jeffrey Herlings het in de strijd om het Nederlands sportmoment afleggen tegen de gouden olympische oefening van Epke Zonderland (‘ja, hij staat!’) en dus is het tijd voor revanche. Zeker omdat het verschil tussen Herlings en Zonderland in 2012 maar 2.225 stemmen bedroeg. Hopelijk geeft de tweede wereldtitel nét dat beetje extra!

En o ja, Epke is ook dit jaar genomineerd, samen met onder andere een huilende Johnny Hoogerland en het beslissende doelpunt van Arjen Robben in de Champions League-finale. Wij voorzien daarom wederom een pittige strijd waarin elke stem het verschil kan maken. Snel surfen naar www.nos.nl/sportmoment2013 en stemmen op Herlings is dus de boodschap!

Dat kun je doen tot en met donderdag 12 december. Hét sportmoment van 2013 wordt bekend gemaakt op het NOS/NOC*NSF Sportgala, 17 december. Als je stemt, maak je kans op twee toegangskaarten voor dat gala.

Foto: KTM Images

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen